Planul Național de Redresare și Reziliență

Ministerul Educației, în calitate de coordonator de reforme și investiții finanțate prin Planul Național de Reformă și Reziliență (PNRR), lansează alte două apeluri de proiecte ce vizează construcția și modernizarea infrastructurii universitare, finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență – Componenta C15: Educație.

Alocarea financiară a apelului de proiecte pentru construcția de cămine universitare este de 43.028.568 de euro, iar pentru modernizarea infrastructurii universitare (spații de recreere și cazare) este de 27.275.000 de euro.

Aceste apeluri de proiecte au scopul de a îmbunătăți calitatea vieții studenților și de a crea un mediu academic modern și incluziv în învățământul superior din România.

Solicitanții eligibili prezentului apel de proiecte sunt toate tipurile de instituții de învățământ superior de stat acreditate.

În cadrul ambelor apeluri, proiectele se depun exclusiv online, prin platforma electronică dedicată PNRR, disponibilă la adresa https://proiecte.pnrr.gov.ro, în perioada 19.06.2024-26.07.2024, ora 17:00.

Sursa: https://www.edu.ro/lansare-apel-proiecte-constructia-si-modernizarea-infrastructurii-universitare

Cum te putem ajuta?

Contactează-ne prin e-mail sau telefon