Cine suntem și ce ne recomandă

KNM

Grupul de firme KNM oferă servicii de consultanță în scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă atât pentru beneficiari publici, cât și pentru beneficiari privați.

KNM este specializată în accesarea fondurilor europene, având experiență în programe precum POR, POCU, PNDR, Fonduri Norvegiene, POC, POS DRU sau Ajutoare de stat.

Obiectivul nostru este de a furniza soluții în ceea ce privește ideile de dezvoltare ale beneficiarilor prin identificarea și maximizarea punctelor forte și minimizarea punctelor slabe, calitate în prestarea serviciilor de consultanță și implicare în fiecare etapă a proiectului.

Pentru noi, fiecare beneficiar este un partener.

Experiența de peste 10 ani în scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă, precum și rezultatele obținute ne recomandă și ne responsabilizează în ceea ce privește abordarea proiectelor actuale și viitoare.

De asemenea, ne ghidăm după două valori – profesionalism și etică – deoarece suntem de părere că doar prin respectarea acestor principii, se poate asigura o muncă onestă cu rezultate de calitate. Astfel, vă garantăm siguranță pe tot parcursul proiectului și în toate etapele.

Informații generale

Pasiunea pentru ceea ce facem a condus la obținerea unor rezultate care ne recomandă și, în același timp, ne responsabilizează în abordarea proiectelor actuale și viitoare.

Specializați în scrierea și implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene nerambursabile, atât pentru beneficiari publici, cât și pentru cei privați, punem un mare accent pe calitatea proiectelor atât în faza de scriere, cât și în faza de implementare a acestora.

Abordăm atât proiecte de tip hard (cu lucrări de construcții sau care prevăd achiziții de echipamente și dotări), cât și proiecte de tip soft (în domeniul resurselor umane sau în domeniul educației), aria geografică a acestora fiind în majoritatea regiunilor de dezvoltare ale României.

Considerăm că este necesar a învăța continuu pentru a putea asigura clienților noștri servicii de cea mai bună calitate, motiv pentru care participăm la diferite sesiuni de informare, workshop-uri sau conferințe care au ca temă fondurile europene nerambursabile și domenii conexe.

Management

Considerăm că succesul în afaceri presupune angajament personal, implicare și oameni experimentați care să contribuie la buna desfășurare a activităților, concomitent cu păstrarea valorilor și a principiilor de funcționare. Managementul societății KNM este asigurat de Diana Gligor și Dacian Puștea, parteneri în cadrul grupului de firme KNM.

Diana Gligor

Consultanța în domeniul proiectelor cu finanțare nerambursabilă este o activitate complexă, care necesită dezvoltarea gândirii analitice, îmbinarea studiului individual cu sesiuni de brainstorming, abilități de comunicare și multă răbdare. 

Mai multe informații despre experiența și activitatea profesională găsiți aici:

Dacian Puștea

Consultanța în managementul proiectelor reprezintă identificarea și dezvoltarea de soluții de finanțare adaptate fiecărui tip de beneficiar, în funcție de necesitățile identificate. Oportunitatea poate fi o afacere.

Mai multe informații despre experiența și activitatea profesională găsiți aici:

Colaborări

Asigurarea unor servicii complete care să vină în întâmpinarea nevoilor clienților a condus la dezvoltarea unor parteneriate și colaborări în domenii variate precum:

  • Audit financiar;
  • Publicitate;

Astfel, putem să asigurăm, la cerere, servicii complete clienților noștri.

Suntem parteneri de practică ai Facultății de Studii Europene și ai Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai, deoarece considerăm că sistemul de educație trebuie să fie racordat cu nevoile existente pe piața muncii.

De asemenea, facem parte din Comitetul de Coordonare a Evaluării Programului Regional Nord-Vest, contribuind astfel la planificarea programelor de finanțare din perioada 2021 – 2027.

Echipa noastră

Echipa noastră este formată din persoane cu studii în domenii precum: relații internaționale și studii europene, administrarea afacerilor, științe economice, studii de securitate, psihologie, teologie.

Studiile realizate, care stau la baza competențelor puse la dispoziția dvs., coroborate cu experiența în scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare europeană nerambursabilă asigură identificarea celor mai bune soluții pentru ideile și proiectele dvs.

Diversitatea studiilor realizate, precum și formările realizate de-a lungul timpului (manager de proiect, formator, expert achiziții publice) ne permit o abordare multidisciplinară și variată a proiectelor dvs.

Formarea profesională continuă și educația pe tot parcursul vieții (lifelong learning) reprezintă o prioritate pentru noi. Considerăm că resursa umană reprezintă cea mai importantă resursă a unei companii și că doar împreună putem să realizăm și să implementăm proiecte de succes.

Susținem crearea unui mediu de lucru plăcut, bazat pe responsabilitate, încredere și respectarea valorilor grupului de firme. Considerăm că un mediu de lucru deschis contribuie la creșterea performanței și la obținerea unor rezultate optime.

Încurajăm performanța individuală și de echipă prin acordarea unor premii și organizarea de teambuilding-uri interne și externe.

Avantajele utilizării unei firme de consultanță

  1. Externalizarea activității de management;
  2. Degrevarea companiei/APL de resurse umane suplimentare necesare pentru realizarea și implementarea proiectelor;
  3. Expertiza și experiența în domenii de activitate diverse care aduce un plus de valoare la momentul realizării și implementării proiectelor;
  4. Modificarea frecventă a legislației.

Cum te putem ajuta?

Contactează-ne prin e-mail sau telefon