Corrigendum nou pentru linia 112

Cu prilejul optimizării procesului de implementare a Programului Regional Nord-Vest 2021-2027, dorim să vă informăm cu privire la emiterea CORRIGENDUM nr. 5 pentru Ghidul Solicitantului 112, referitor la apelul de proiecte PRNV/2023/112/1 – Sprijin pentru întreprinderi nou-înființate inovatoare.

Motivul emiterii acestui CORRIGENDUM a constat în două aspecte fundamentale:

  1. Actualizarea informațiilor: În urma unei analize detaliate, s-a constatat necesitatea actualizării unor informații din Ghidul Solicitantului pentru a reflecta corect procedurile și cerințele în vigoare.

  2. Clarificarea prevederilor: Pentru a asigura o interpretare cât mai precisă și uniformă a cerințelor, s-a considerat necesară detalierea și clarificarea unor prevederi din Ghidul Solicitantului.

În acest context, CORRIGENDUM nr. 5 a afectat următoarele documente:

  • Ghidul Solicitantului: S-a actualizat subcapitolul 5.1.1, referitor la cerințele privind eligibilitatea solicitanților, în special ESO3 – Domeniul de activitate al solicitantului.
  • Anexa I: Grila de verificare a eligibilității cererilor de finanțare a fost revizuită conform noilor actualizări.
  • Anexa IV.I: Declarația de eligibilitate a fost adaptată pentru a reflecta modificările aduse de CORRIGENDUM.
  • Anexa VII: Contractul de finanțare a fost reformulat conform noilor prevederi.

Toate informațiile necesare le găsiți aici: https://regionordvest.ro/corrigendum-nr-5-pentru-ghidul-solicitantului-112/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0cqjqgRK6d-gRpA67Tbj1DNzYH_nb_iy8dhyRXMJAA9x6ZjtqHfAFj_Z4_aem_ATq4ZeJB3iFX5aafxCH2L9ITVhkVIrHThmMqT1qfFckrKen5FuvwW9oeBVx-na2vGBMtvabdAbby7HleGBihyK00

Sursă fotografie: ADR Nord-Vest

Cum te putem ajuta?

Contactează-ne prin e-mail sau telefon